Vse slovenske turistične agencije (celoten seznam z opisom in povezavami)

Vse slovenske turistične agencije (celoten seznam z opisom in povezavami)

Prispeval Martin Pelicon

Kategorije: Turizem & potovanja

Tole bo ponovno ena daljših (če ne kar najdaljša) objava. V nadaljevanju je celoten seznam slovenskih turističnih agencij. Če niste za potovanja v lastni režiji, potem bo pomoč turistične agencije najboljša izbira. Agencije so na grobo razdeljene po dejavnosti (specializiranosti). Predlagam, da uporabite hitri dostop do kategorije, ki vas zanima (seznam kategorij z aktivno povezavo je takoj za uvodnikom).

Vse predstavljene agencije imajo licenco GZS za opravljanje dejavnosti. Podjetja, ki nimajo spletne strani oziroma je turistična dejavnost pri njih le postranskega pomena, so bila iz seznama izpuščena. Celoten seznam slovenskih podjetij z licenco najdete na tej povezavi.  Opisi agencij/dejavnosti so povzeti po spletnih straneh agencij. V kolikor na strani ni bilo ustreznega opisa, je agencija na listi predstavljena zgolj s povezavo. Seznam je pripravljen po abecednem vrstnem redu podjetij (ime podjetja se lahko razlikuje od spletne strani) in ne favorizira nobenega ponudnika.

Še to: preden se odločite za agencijo preverite kaj o njen pravijo na zvezi potrošnikov Slovenije. V želi po čim večjih zaslužkih, agencije velikokrat zanese in potem ponujajo storitve, ki ne dosegajo minimalnih standardov. Na tej povezavi najdete objave, ki se nanašajo na to problematiko. Če se boste vseeno spopadli z organizacijo potovanja v lastni režiji, vam za rezervacijo prenočišča svetujem Booking.com, najugodnejše letalske karte pa poiščite tukaj. Vsi ostali spletni pripomočki za organizacijo potovanj so predstavljeni tukaj, prav tako priporočam, da preverite kaj splet pravi o posamezni destinaciji.

Seznam kategorij/dejavnosti, po katerih so razdeljene turistične agencije: (klik vas vrže na željeni del objave):

Aktivne počitnice

Klasične turistične agencije

Potovanja z vlakom

Eko potovanja

Križarjenja in najem plovil

Poslovna potovanja

Romanja

Rezervacija letalskih kart

Koncerti

Mladinski turizem

Ostalo

Aktivne počitnice

3glav-adventures.com
Zabavne in nepozabne pustolovščine v osrčju Julijskih Alp! 3glav adventures je agencija iz Bleda, specializirana za aktivnosti v naravi, izlete,… Skupina izkušenih in profesionalnih vodnikov, ki uživajo v druženju, pustolovščinah in nedotaknjeni naravi je usposobljena za kanjoning, kajak izleti, tečaji in izposoja opreme, rafting, kolesarske izlete in izposoja koles, jahanje, jadralno padalstvo, tandemske padalske skoke, potapljanje v jezeru, pohodništvo in preostale aktivnosti na področju Bleda, Triglavskega Narodnega Parka in Julijskih Alp.

tribu.si

amigo.si
AMIGO agencija za organizacijo aktivnosti je bila ustanovljena spomladi leta 2007.

ekologistika.si
Naše področje dejavnosti je organizacija kompletnega paketa storitev na področju doživljajskega turizma po vaših željah. Paket zajema prevoze, nastanitev, kulinariko, organizacijo degustacij vin, dovolilnice za ribolov, lov, organizacijo strokovnih vodičev in ostale storitve po vaši želji.

helia.si
Turistična agencija Helia je vodilni ponudnik kolesarskih potovanj in lahkih vandranj. Naša potovanja so namenjena vsem, ki sproščeno uživajo v neposrednosti narave in kultur vsega sveta, ter radi potujejo v dobri družbi.

koren-sports.si

label.si

maya.si
Turistična agencija Maya, Tolmin je bila ustanovljena leta 1998 z namenom, da postane prva turistična agencija v Posočju, ki ponuja All Inclusive storitve na področju aktivnih počitnic.

nomad2000.si

pac-sports.com
Pac sports je športno turistična agencija, locirana v samem srcu Triglavskega Narodnega Parka – tik ob Bohinjskem jezeru. Aktivnim gostom ponujamo celostno turistično ponudbo, ki vključuje nastanitev (Hostel pod Voglom) in outdoor športne programe.

pasat.si

lskok-sport.si
Skok Šport se danes lahko pohvali s kvalitetno organiziranimi rafting izleti, z uspešno kajak šolo, s široko ponudbo kajakaških izletov po slovenskih in tudi tujih rekah.

sportstourismportoroz.com
Športni Turizem Portorož je podjetje katero ponuja športno-turistične storitve in je locirano v Portorožu. Glavne dejavnosti so športno-turistični paketi, organizacija priprav športnikov v Soveniji in Hrvaškem ter organizacija športnih iger za podjetja-team building. Skratka šport na enem mestu.

norik-sub.si
V Skupini Norik sub smo prepričani, da so za kvalitetno organizacijo in izvedbo potapljaškega potovanja potrebna znanja ter izkušnje tako iz turističnega kot iz potapljaškega področja. Zato smo se v podjetju Sub-net odločili za ustanovitev prve potapljaške turistične agencije v Sloveniji.

taoturizem.si
V desetletju poslovnega sodelovanja in poslovanja na turističnem trgu, vam z gotovostjo lahko ponudimo kakovostne turistične storitve na individualnih, skupinskih ali čarterskih odhodih, pa naj si to bodo počitnice, poslovno potovanje, voden izlet ali potovanje z vašimi prijatelji.

trektrek.si
Smo fleksibilna potovalna agencija, ki organizira potovanja na način, ki je nekje vmes med klasičnim turizmom in popotništvom. Ves čas smo na preži. Za vas izbiramo zanimive destinacije po vsem svetu, od puščavskih trekingov po Libiji in Jordaniji, sprehodov med riževimi polji Vietnama in Kambodže, trekingov pod svetovnimi velikani Himalaje, pa vse tja do Ognjene zemlje Patagonije.

vinetou.si
Vinetou je nekoliko samosvoja agencija za adrenalinsko doživljajski turizem, ki obratuje na širšem področju najbolj divje med slovenskimi pokrajinami, Zelenega krasa. Osredotočamo se na organizacijo raznih unikatnih izletov in team building dogodkov, kjer sodelujoči izkušajo različne pustolovščine in se učijo skupaj premagovati zadane ovire.
vivatreking.com

Klasične turistične agencije

aat.si

abctour.si
Turistična agencija Abctour pripravlja in organizira različna potovanja, izlete in počitnice. Turistična agencija Abctour skrbi predvsem za visok nivo storitev in varnost naših potnikov. Vsi naši produkti so pripravljeni na osnovi naših lastnih izkušenj in preverjenih poslovnih partnerjev. Potovanja in izleti so brez nočnih voženj, kar bistveno poveča varnost naših potnikov.

adriatica.net

adriahit.si

last-minute.si
Agencija Grad – Potovanja Pirc je potovalna agencija, ustanovljena leta 1992, tako da imamo bogate izkušnje s turističnim poslovanjem, le-te pa še podkrepi petintridesetletna tradicija dela v turizmu, s katero se radi pohvalimo.

agencija-m.com
Vas zanima vodenje po Mariboru, najrazličnejši izleti ali potovanja? Želite organizirati skupinsko, strokovno, maturantsko ekskurzijo? Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo! V agenciji se držimo se načela, da samo kakovostna priprava izleta ali potovanja in odlično vodenje zagotavljata zadovoljstvo gostov in s tem poslovni uspeh turistične agencije. Zato se vedno potrudimo po najboljših močeh.

turisticnaagencijaona.si

agencija-oskar.si
Organiziramo vse vrste potovanj, tudi po naročilu in po posebnih željah. Krasi nas osebni (butični) pristop do sopotnika, kakovostno svetovanje glede izbire potovanja, tankočutna organizacija in izvedba potovanja. Razvili smo Oskarjevo potovalno filozofijo, ki je vsebinska nadgradnja klasičnih potovalnih oblik. Smo agencija z največjo dodano vrednostjo za vaš vložek!

agencija-vangogh.si

alpetour.si
Alpetour – potovalna agencija d.d., je s svojo osnovno dejavnostjo medkrajevnega in drugega cestnega potniškega prometa največji prevoznik na območju Gorenjske.

atlantis-rs.si
Družba Atlantis d.o.o. je manjše družinsko podjetje, ki je na trgu prisotno že 20 let. Pred leti smo sprejeli odločitev, da se bo naša agencija na trgu prepoznala po svoji prefinjeni izbiri potovanj, ki jih nekateri ne zmorejo, drugi pa ne znajo organizirati. Majhnost nas nikoli ni ovirala pri izpeljavi tako manjših izletov kot tudi velikih potovanj, ki se lahko kosajo z marsikatero večjo turistično agencijo.

atriligo-potovanje.si

autentica.si
Poslanstvo agencije Autentica je svojim strankam nuditi avtentična doživetja izbranih pokrajin ter jih skozi ta doživetja sproščati, zabavati, izobraževati in izpolnjevati.

avrigo.si

australasia.si
Kot specialisti za Avstralijo, Novo Zelandijo ter Pacifiški ocean, Vam po meri oblikujemo počitnice, nepozabno potovanje ali sanjsko poroko. Željni znanja in izkušenj, s pomočjo nacionalnih organizacij razširjamo ponudbo tudi na Afriko, Južno Ameriko, Indijski Ocean, Srednjo Ameriko s Karibskim otočjem, Evropo, Azijo in nenazadnje tudi nepozabna luksuzna križarjenja s križarkami Silversea.

levanta.si

biseri-jadrana.si
Biseri Jadrana je butična turistična agencija, kjer stvari delamo s srcem in integriteto. Zaradi velike ljubezni do Jadranskega morja smo se odločili, da te trenutke sreče, ko človek neizmerno uživa v prelepi vili na Jadranu prenašamo naprej. Podjetje sta ustanovila Tanja in Daniel Duračković leta 2005. Vsako leto osebno preizkusimo ničkoliko apartmajev, vil in butičnih hotelov, da vam lahko iz prve roke svetujemo glede na vaše želje.

bledtours.si
Smo manjša turistična agencija z bogatimi, dolgoletnimi izkušnjami v turizmu. Z veseljem prisluhnemo različnim željam in potrebam tudi najzahtevnejših domačih in tujih gostov.

bonus.si
Agencija Bonus je nastala leta 1995 v Mariboru. Že od samih začetkov svojim strankam nudi kvalitetne storitve po najboljših cenah. Glavnino ponudbe sestavlja program počitnic na Jadranu (poletne počitnice, prvomajski oddih, silvestrovanja, posebne ponudbe …). V ponudbi najdete tudi aranžmaje počitnic na Mediteranu, izlete in potovanja, letalske karte, individualne ponudbe za posameznike in skupine.

boom.si
Turistična agencija BooM je na trgu prisotna že dve desetletji. Ves čas si prizadevamo z bogato in pestro ponudbo biti med najboljšimi malimi agencijami. Pri nas vsak izlet ali daljše potovanje načrtujemo s polno mero odgovornosti in z željo, da bodo naši gosti zadovoljni s ceno, programom, prevozom, nastanitvijo, hrano in vodenjem. To zagotavljamo zato, ker delamo naše programe s srcem in vanje vtremo tudi dušo. Zato se naši gosti vračajo in želijo izlete ali potovanja, ki so pravi »boom«. Ne delamo vse, kar pa naredimo pa naredimo v Vaše zadovoljstvo.

mojcenter.net
Že več let zapovrstjo izdajamo lasten produkt Katalog Poletje, katerega dopolnjujemo tudi s ponudbo prvomajskih počitnic, kakor tudi vedno privlačnih jesenskih, zimskih in spomladanskih paketov. Naše cene so ugodne tek konkurenčne na trgu.

chebulint.si
CHEBUL INTERNATIONAL d.o.o. je turistična agencija, ustanovljena 1992. V letu 2000 smo v skladu z Zakonom o pospeševanju turizma pridobili ustrezni licenci organizatorja in posrednika turističnih aranžmajev.

collegium.si
Drži, da smo po izgledu še najstniki, vendar smo po izkušnjah že prekaljeni mački v ustvarjanju nepozabnih doživetij! Letos namreč praznujemo 15let! Ponosni smo, da nam je v petnajstih letih zaupalo kar 500.000 potnikov, ki so skupaj z nami doživeli nore izkušnje, stkali nova prijateljstva, nekateri pa celo našli ljubezen svojega življenja ali pa vsaj simpatijo.

cocarintia.si
Turistična agencija Carintia je z vami že 20 let. V tem obdobju smo se veliko naučili, tako da vam lahko svetujemo in pomagamo izbrati vaše najlepše počitnice.

columbus.si

condor-travel.com
V turistični agenciji Condor Travel lahko po več kot desetih letih uspešno organiziranih potovanj v malih skupinah trdimo, da popotniki uživajo v takšnih potovanjih veliko bolj, kot pa v prevažanju z velikim avtobusom in v veliki skupini.

darturing.com
V potovalni agenciji Darturing z novo podobo in v novi preobleki nadaljujemo z delom, ki ga – s krajšimi prekinitvami – opravljamo že skoraj 30 let! Začeli smo še rosno mladi – v študentskih časih – kot vodniki skupin tujcev po tedanji Jugoslaviji in Evropi, pridobili smo si izkušnje pri organizaciji izletov in z vodenjem agencij pri različnih turističnih agencijah in nato z lastno dejavnostjo.

nye.si
Pravna oseba, torej podjetje, ki stoji za drugačnimi novoletnimi potovanji New Year Extravaganza, je podjetje Disko d.o.o.. Podjetje je nastalo leta 2007 z željo po zagotavljanju izvirnih, drugačnih in predvsem visokokakovostnih storitev v segmentih, kjer se takšen pristop marsikomu zdi neperspektiven ali brez smisla. Z visokim nivojem zavezanosti k delu, h krepitvi osebnih vezi z vsemi deležniki in predvsem neprestanemu strmenju k novostim, Disko d.o.o. postaja pomemben akter v segmentu turističnih organizacij.

ojla.si
Agencija Ojla je specialist za Južno Dalmacijo. Tam osebno poznamo prav vse hotele, lastnike, plaže, skrite kotičke, gostilne, prevoznike in čistilke. Če imate kakšne prav posebne želje, pa ponudbe ne najdete na naši spletni strani, nas pokličite in uredili vam bomo prav vse kar bo v naši moči.

happytours.eu

eja.si

exoterra.si

enzzo.si
Smo agencija, ki že od leta 1993 z veseljem in veliko vnemo pripravlja pretežno eksotična potovanja po celem svetu. Mlada in strokovno podkovana ekipa je s svojimi zanimivimi aranžmaji popeljala na vseh pet celin preko 12.000 zadovoljnih potnikov.

eol.si
Našo ponudbo, ki je namenjena skupinam in posameznikom, odlikujejo sveže ideje, izredno razmerje med kvaliteto in ceno, odlično vodenje ter časovno in tematsko uravnoteženi programi, ki jih prilagodimo naročniku in udeležencem.

escape-ta.si

europapartner.si

euroval.si

evropa-trans.si

sanjska-poroka.com
Exotic Tours se posveča izpolnjevanju vaših posebnih želja. Poročna potovanja, eksotična potovanja, romantična, avanturistična, popotniška ali luksuzna potovanja – vaše želje in predlogi so naš izziv.

explora.si
Dolgoletne izkušnje in usposobljenost zaposlenih na področju prodaje letalskih prevozov nas uvršča med vodilne agencije v tej branži. Poleg letalskih vozovnic, prodajamo široko paleto različnih turističnih aranžmajev domačih in tujih organizatorjev. Za vsakogar nekaj, je najboljši opis celotne ponudbe.

fontus.si

gaia-plus.si

galileo3000.si
Agencija GALILEO 3000 je bila ustanovljena leta 1997. Izkušnje v pripravi programov potovanj smo prelili v nam lastno iztočnico dolgoročnega ustvarjanja na področju turizma. Turizem spoštujemo kot eno najbolj kompleksnih ter s plemenitimi znanji prepredenih dejavnosti.

imperial-travel.si
Drugačno in unikatno, z občutkom za podrobnosti Imperial Travel pomeni korak naprej v sodobnem turizmu. Svež pristop, drugačne vsebine, zagotovljena kakovost in nova merila potovanj.

globalturist.si

globus.si

gorturizem.si
Zato smo zbrali pogum in januarja 2011 registrirali podjetje, ki se bo ukvarjalo s tem, kako lepote Goričke pokrajine približati ljudem; jih povabiti, da pridejo in si spočijejo. Jim ob tem ponuditi domače dobrote in pokazati naravne in kulturne lepote, ki dajejo tako poseben pečat temu lepemu koščku modrega planeta, ki na Goričkem dobi zeleno barvo…

gradtur.si
Za vas smo tako pripravili kvalitetno in raznovrstno ponudbo apartmajev, depandans, bungalovov in hotelov po hrvaški obali. Vsaka namestitev je predstavljena s številnimi fotografijami ter opisom, za kar verjamemo, da vam bo v pomoč pri odločanju za vaš dopust.

hit.si
Naj bo to zgolj udoben oddih od napornega vsakdanjika v bližnjem kraju ali avantura spoznavanja daljnih dežel in tujih kultur, v potovalni agenciji Hitholidays bomo poskrbeli za vaše želje s kakovostno ponudbo izletov, počitnic in daljših potovanj.

hofer-potovanja.si

mojepotovanje.si
Podjetje I.R.V. d.o.o. je relativno mlado podjetje, ustanovljeno leta 1998, ki se je z dejavnostjo turizma začelo ukvarjati leta 2006.
Mlad kader in prodorno razmišljanje o prihodnosti in možnostih turizma dajejo temu podjetju zagon in motivacijo prodreti in uspeti na dan danes vedno bolj balastnem trgu turističnih storitev.

icar.si
S sodobnimi avtobusi, prijaznim osebjem in dobro organizacijo turističnih storitev, bomo izpolnili vaša pričakovanja.

ideja-turizem.si

ines-tours.si

thalata.com

integral-brebus.si

integral-zagorje.si

integral-ap.si
Našim strankam nudimo posebne prevoze s turističnimi avtobusi ali pa jim pripravimo organizacijo celotnega potovanja po Sloveniji ali v tujino. Z nami lahko potujete po celem svetu, saj organiziramo tudi potovanja z letali.

intelekta.eu
Podjetje Intelekta je bilo ustanovljeno leta 1989. Ponujamo vse vrste turističnih storitev združene pod sloganom: »Drugam in drugače v družbi prebujenih ljudi«.

interconti.si

pocitnice.info
Naša turistična agencija se že dvajseto leto trudi biti Vaš sopotnik in zanesljiv partner pri izbiri potovanj. V turistični agenciji INTERFLASH TURIZEM v Trebnjem nudimo VSO TURISTIČNO PONUDBO, ki je trenutno na svetovnem tržišču.

istranka.si
Primorska, je čudovita pokrajina, polna presenečenj, različnih okusov in seveda dobrot. Staro idejo, kako bi vsaj delček vsega zbrali na enem mestu, smo uresničili v letu 2007. Ustanovili smo podjetje z namenom, da na enem mestu zberemo in ponudimo domače proizvode in tudi lepote slovenske Istre, Krasa in Brkinov.

izletnik.si

jj-turizem.si

jereb.si

jupiter.si

kompas-bled.si
Turistična agencija Kompas Bled je agencija z dolgoletno tradicijo nudenja in izvajanja turističnih storitev. Agencija je poznana predvsem po organiziranju in izvajanju vodenih izletov po Sloveniji.

kompas-celje.si
Naše ključne dejavnosti so potovanja na strokovne sejme, prodaja vseh vrst turističnih aranžmajev in letalskih vozovnic.

kompas-nm.si

kompas-pomurje.com
Podjetje Kompas Pomurje je bilo ustanovljeno v januarju 2000 kot Amigo travel. Ker je v tem času s svojim delovanjem počasi zaključevalo podjetje Kompas Murska Sobota smo z najemom poslovnih prostorov in zaposlenih nadaljevali dejavnost turistične agencije na istem naslovu.

kompas-postojna.si

kompas.si
Naše poslanstvo je produkcija in prodaja kakovostnih počitnic in potovanj. Ob tem upoštevamo najvišje standarde kakovosti tako, da uresničujemo pričakovanja naših potnikov in poslovnih partnerjev, zagotavljamo uspešnost poslovanja podjetja, zagotavljamo delovni standard zaposlenim ter ustvarjamo motivacijske delovne pogoje.

komptur.com
Po petih letih uspešnega dela naše male, a trdno zasidrane in uveljavljene agencije, se vam predstavljamo z novimi izleti, potovanji… Pred vami je občasno pester izbor programov za različne ciljne skupine.

kondor.si
Organiziramo obiske strokovnih sejmov v malih in večjih skupinah, avtobusna in letalska potovanja v vsa večja in zanimiva evropska mesta, eksotična potovanja v manjših skupinah ter transferje na vsa okoliška letališča.

koratur.si

laguna-sp.si

joytravel.si
Mlada ekipa z bogatimi izkušnjami na različnih področjih turizma. Prisluhnemo vašim željam in vas odpeljemo novim krajem in doživetjem naproti…

vegovhram.si

ld-turizem.si

leja-turizem.si
V LEJA-TURIZEM resnično cenimo vaš prosti čas, zato si želimo čim bolj približati vašim željam in uresničiti sanje o popolnem odklopu vsakdanjosti. Z znanjem in bogatimi izkušnjami vam poskušamo pričarati vse, kar pričakujete od nas.

leze.si
Na turističnem trgu se uspešno pojavljamo kot samostojni organizatorji različnih turističnih produktov – organiziramo izlete, potovanja in romanja za zaključene skupine po Sloveniji in tujini. Avtobusne prevoze izvedemo praviloma z lastnimi avtobusi.

linda.si
V začetku je bila osnovna dejavnost organizacija izletov in potovanj . Posebej smo se angažirali izdelave programov za zaključene skupine. Izlete in potovanja vodijo naši izkušeni vodniki,ki so si pridobili državno licenco za vodenje. V agenciji smo razširili dejavnost tudi na lastne počitnice tako pozimi kot poleti.

zadnjaminuta.com

raca.si
Skozi vsa uspešna leta poslovanja si je podjetje Lokaturist pridobilo veliko zanesljivih partnerjev s področja turizma tako doma, kot v tujini. Glavno vodilo podjetja je zanesljivost. Tako v odnosu z strankami kot v odnosu z partnerji. Le tako nam uspeva poslovati dolgoročno.

lux-turizem.si
LUX-TURIZEM je organizator in prodajalec lastnih turističnih in strokovnih potovanj, pri katerem nas vodi preprosto poslanstvo: osebno svetovanje, kreativna ponudba in kvalitetna storitev.

mm-turist.si

maestral.si
Turistična agencija Maestral je podjetje specijalizirano na področju receptivnega turizma na območju Slovenije in Hrvaške.

mana.si

maona.si
Poleg osnovne turistične dejavnosti se trudimo našim gostom predstaviti kulturne znamenitosti kraja, zato že od začetka tesno sodelujemo z vsemi kulturnimi ustanovami in tudi sami organiziramo številne prireditve v Piranu, Portorožu.

capristim.si
TURISTIČNA AGENCIJA Capris tim deluje od leta 1996, dejavnost smo v zadnjih letih iz organizacije najrazličnejših turističnih aranžmajev razširili še na ponudbo dentalnega turizma.

union-travel.si
Turistična agencija je bila ustanovljena leta 2008 in nudimo širok spekter turističnih storitev tako za potnike, ki odhajajo v tujino, kot za obiskovalce Slovenije.

mholidays.si
Z vami je Mercatorjeva turistična ponudba, ki ponuja zanesljive in ugodne počitnice ter široko ponudbo turističnih aranžmajev, ki vas popeljejo na potovanja in izlete.

meteor.si
Poleg prevozov vam nudimo načrtovanje in organiziranje izleta ali potovanja. Tudi tu se poizkušamo prilagoditi vsem vašim željam in potrebam, tako pri prevozu, terminu, destinaciji in nastanitvi. Za nas je pomembno le to, da si boste izlet zapomnili po prijetnih dogodkih za celo življenje.

metronic-komet.si
V Turistični agenciji KOMET sodelujemo z Slovenskimi in tujimi organizatorji potovanj. Po želji uredimo tudi individualne programe.

agencija-metulj.com

mivax.si

top50.si

mokai.si
Smo specializirana agencija za individualna potovanja. Individualna potovanja so Vaša osebna potovanja,prilagojena Vašim željam in potrebam,ter predstavljajo trend v turistični industriji.

movis.si
Turistična agencija Movis je specializirana za ekskluzivna potovanja in izlete predvsem za individualne goste ter zaključene manjše in večje skupine. Organiziramo potovanja v še tako skrit kotiček sveta, incentive dogodke v Sloveniji, kot tudi tujini ter razna poslovna in poročna potovanja.

mpov.si

naklo-logatec.si

narda.si

ta-nasmeh.com
Naši programi omogočajo sproščen potek potovanja – brez hitenja in večkrat z možnostjo izbire.

nata-int.si
V teh letih obratovanja smo preživeli marsikaj, od začetniških spodrsljajev, do velikih uspehov. Spoznali smo kaj je prav in kaj je narobe. Naučili smo se poslušati ob pravem času in povedati takrat ko smatramo, da je to prav. Potovali smo po terenu in pripravljali programe na naš način, predvsem pa se trudili tudi pri najmanjših podrobnostih priprave programa.

nered.si
V podjetju NERED d.o.o. opravljamo prevozne storitve potnikov že več kot dve desetletji. Naše podjetje se ukvarja z organizacijo in izvedbo turističnih prevozov oseb v Sloveniji in tujini. Opravljamo tudi prevoze za šole, fakultete, podjetja, društva, turistične agencije in zaključene skupine.

nikal.si
Specializirali smo se za turistična potovanja in izlete po področju celotne Turčije. Po zaslugi direktnih kontaktov imamo možnost organizirati in izdelati potovanja po individualnih željah različnih skupin in hkrati ohranjamo vrhunske storitve in najboljšo ceno.

oasistours.si
Naša posebnost so kvalitetne namestitve v hotelih s pestro in kvalitetno ponudbo storitev. Naš cilj je, da izpolnimo vsa Vaša pričakovanja in želje, kajti vi ste tisti, ki uporabljate naše produkte in storitve, in vi nam dajate povratne informacije o kvaliteti in uspešnosti naših storitev in našega dela.

mountvacation.com

odpelji.se

odpotuj.net
Z njeno ustanovitvijo leta 2006 se je na slovenskem trgu pojavil popolnoma nov način poslovanja na turističnem področju. Kooperacija je prinesla revolucijo na področju spletnih rezervacijskih tehnologij kakor tudi na medsebojnem poslovanju v okviru turističnih agencij. Namreč s pomočjo kooperacije lahko neposredno rezervirate preko 200 organizatorjev počitnic ter potovanj.

orel-travel.si
Po širini in pestrosti ponudbe ter individualnem pristopu, ki se kažejo v obsegu našega poslovanja, smo ena večjih agencij na Celjskem. S kakovostno ponudbo storitev za prosti čas, s ponudbo poslovnih potovanj in kongresnega turizma smo prisotni na slovenskem in evropskem trgu.

agencija-guliver.si

potnik-turizem.si
Ljudje radi potujemo za razvedrilo in iz veselja po spoznanju drugih krajev. Radi si ogledamo naravne lepote, kulturnozgodovinske spomenike, spoznamo druge ljudi, njihovo kulturo in navade. S sodobnimi visokoturističnimi avtobusi, prijaznim osebjem in dobro organizacijo turističnih storitev, bomo izpolnili vaša pričakovanja.

palma.si
Smo turistični in popotniški navdušenci, zasvojeni z barvitostjo sveta. Uživamo skupaj z vsemi, ki nam zaupate in pomagate biti vse boljši.

panhelia.si

agencija-partner.si

pohorje-tours.com
Na prelomu v 21. stoletje je dejavnost prevozništva dopolnila naša turistična agencija, v kateri z veseljem poskrbimo za vaše želje. Pripravimo vam programe za izlete in potovanja, vam svetujemo pri izboru počitnic za vašo družino ali pa vam preprosto ponudimo zgolj prevozne storitve.

popair.si
Turistična agencija POPAIR d.o.o. je bila ustanovljena leta 2000. Ukvarjamo se tako z organizacijo potovanj po naročilu za znane skupine kot tudi s posredovanjem potovanj in letovanj drugih organizatorjev za posameznike.

cavallotravel.si

potovanja-pisanec.si
Podjetje Potovanja Pisanec d.o.o. je bilo ustanovljeno 1991 leta in sedaj trije družinski člani, na podlagi dolgoletnih in bogatih izkušenj, profesionalno pripravljamo ponudbo in izvedbo izletov ter potovanj, ki so naši avtorski izdelki.

potovanje.si
Potovanje d.o.o je podjetje, specializirano za izgradnjo turističnih spletnih portalov in prodajo turističnih storitev na internetu. Prvo v Sloveniji ponuja takojšen nakup počitnic in potovanj preko interneta po vzoru najboljših tujih spletnih turističnih agencij. Zaposluje mlade, visoko izobražene kadre, ki skrbijo za visoko raven storitev in maksimalno zadovoljstvo naših strank.

potujnekam.com
Z našo celovito on-line ponudbo želimo našim strankam omogočiti širok spekter ponudb in enostavno rezervacijo iz domačega naslanjača. Ponujamo tako rekoč vse turistične kapacitete vseh cenovnih razredov od privatnih hiš, sob, apartmajev, bungalovov, hotelov, motelov in hostlov po vseh regijah, mestih in vaseh.

pozejdon-turizem.com
Pozejdon turizem že nekaj časa uspešno krmari na valovih nepozabnih doživetij, pri čemer imate zagotovo največ zaslug prav Vi.

prevozi-pecelin.si
Podjetje Prevozi in turizem Pavel Pečelin s.p. je bilo ustanovljeno leta 1990. Sprva smo opravljali le turistične avtobusne prevoze po domovini in tujini, leta 2001 smo svojo dejavnost razširili na organizacijo turističnih aranžmajev za skupine, leta 2005 pa smo pridobili licenco za organizacijo in prodajo turističnih aranžmajev. Slednje opravljamo zlasti za organizirane skupine.

putra.si
Pütra d.o.o. s sedežem v Murski Soboti je z vami že od leta 1998. Pretežni del našega delovanja je usmerjen v pestrost ponudbe ter pripravo programov za skupine po vaši želji z različnimi prevoznimi sredstvi.

quovadis.si
Celoten izlet ali potovanje mora postati DOGODEK, na katerega se bomo ob kateremkoli trenutku spomnili z velikim užitkom. Šele ko dosežemo vse to, vemo, da smo izbrali pravo agencijo!

rsvet.si
Ponujamo vam potovanja za posameznike in skupine. Naši turistični aranžmaji so naravnani tako, da boste zagotovo našli potovanje ali počitnice zase. Naši agenciji posredujte vaše želje glede počitnic, sindikalnih izletov ali drugih potovanj. Uresničili bomo vaše sanje!

golf-spa.si

relax.si
Uspešno zadovoljujemo potrebe naših kupcev, tako smo postali NAJVEČJI SLOVENSKI ORGANIZATOR POČITNIC, ki letno na počitnice prepelje preko 180.000 slovenskih gostov.

rozle.si
Poleg opisanih dejavnosti v naši hiši vodimo tudi turistično agencijo, kjer vam po zelo ugodnih cenah ponujamo letalske vozovnice, turistične aranžmaje vseh večjih organizatorjev turističnih potovanj. Posebno radi ustrežemo ljubiteljem golfa, za katere imamo že pripravljene nekatere zanimive programe.

rozmanbus.si
Podjetje Rozman bus deluje že vse od leta 1994 in je od samega začetka družinsko podjetje. Glavni dejavnosti podjetja: prevozi in turistična agencija.

rudi-tours.si
V podjetju se ukvarjamo z avtobusnimi in kombi prevozi, ki vključujejo redne šolske prevoze in turistične prevoze znotraj Slovenije, kakor tudi mednarodne prevoze. Z odprtjem turistične agencije smo stopili na novo področje turizma, in potrudili se bomo, da bomo odslej še učinkoviteje zadovoljevali potrebe naših rednih strank s tem, da jim bomo ponudili vse na enem mestu.

skifun.si

sajko-turizem.si

scando.si

skipasstravel.si
V turistični agenciji SKIPASS TRAVEL smo za vas pripravili popolno ponudbo različnih počitnic v Sloveniji, Evropi in po svetu! Ponujamo vam različno paleto potovanj, oddihov na morju, aktivnih počitnic v gorah, potepanj po svetovnih prestolnicah, letalskih kart, izletov, križarjenj, …

slavija.si

columb-sp.si

solis-turizem.si

spar-potovanja.si

srbski-turisticni-center.net

sunshinetravel.si
SUNSHINE TRAVEL INTERNATIONAL je spletna turistična agencija z večletnimi izkušnjami zaposlenih v turizmu. Na tržišču želimo ponudili vrhunske storitve, tako v odnosu s strankami, kot s pestro ponudbo počitnic in potovanj po izjemno ugodnih in konkurenčnih cenah.

stilbi.si

stop-spa.si
V potovalni agenciji STOP SPA se že 40 let trudimo, da bi našim strankam in poslovnim partnerjem ponudili najboljšo organizacijo potovanj.

avtobusni-izleti.si

sunholidays.si
Smo strokovnjaki s tradicijo organiziranja počitnic na Jadranu, na Mediteranu pa zadnjih 6 let ponujamo aranžmaje z lastnimi čarterskimi poleti z Ljubljane na grške otoke Rodos, Kos, Kreto ter letos na novo destinacijo Turčijo.

superiortravel.si

svet-potovanj.si
Ker dajemo prednost osebnemu pristopu. Sleherni program potovanja oz. izleta oblikujemo v skladu z željami posameznika ali skupine. V okviru zastavljenih ciljev bomo našli najugodnejšo in najprimernejšo opcijo za nepozabna doživetja, pa naj gre za družinske počitnice ali izlet zaključene skupine.

oddahnite.si

marcopolo.si
Našim strankam nudimo lpočitnice v Sloveniji, na Hrvaškem ter širom po Mediteranu in drugod po svetu, novih moči lahko nabirate v slovenskih zdraviliščih. Pri nas lahko rezervirate letalske vozovnice, hotelske nametitve povsod po svetu, križarjenja in še veliko več.
V naši ponudbi imamo pestro izbiro počitnic vseh slovenskih in tujih (italijanskih, nemških, avstrijskih…) organizatorjev potovanj.

az-sp.si

balkanika.si

beleskale.si
Smo specifična turistična agencija, ki deluje v majhnem a posebno lepem in zanimivem mestecu, zato je tudi naša ponudba vsesplošna za tiste domačine, ki bi želeli z nami na potovanja ali dopust in specifična za tuje goste, ki si želijo ogledat našo deželo.

tadelfin.si

gta-neptun.si

ta-meridian.si

tanova.si

odyssei-travel.net
Turistična agencija Odyssei je poslovna enota podjetja Tečaj d.o.o.. Smo specialist za Zahodno Afriko, predvsem za dežele: Burkina Faso, Mali, Senegal, Gambija in Gana. Na slovenskem turističnem trgu nastopamo že 16 let let. Poleg lastnih programov posredujemo prodajo turističnih aranžmajev večine slovenskih in številnih tujih organizatorjev potovanj. Z večino njih smo povezani z on-line rezervacijskim sistemom.

potepuh.si
Naša tematska ponudba: POTOVANJA (individualna in za zaključene skupine), POLETJE, ZIMA, POTOVANJA ZA MLADE, KRAJŠI ODDIHI NA MORJU, ZDRAVILIŠČIH IN HRIBIH, pooblaščeno zastopanje renomiranih turističnih podjetij GULET, TUI, TERRA, NECKERMANN, KOMPAS, ATLAS,…. vam omogoča vse na enem mestu. Z nami lahko potujete kadarkoli in kamorkoli!

ta-turist.si
Turistična agencija TURIST pripravlja in organizira različne izlete, potovanja, počitnice in križarjenja za individualne goste in tudi za zaključene skupine. V turistični agenciji TURIST skrbimo za visok nivo storitev in varnost naših potnikov. Naši produkti so pripravljeni na osnovi naših lastnih izkušenj in preverjenih poslovnih partnerjev.

taviking.si

zumtours.com

travelclub.si

teide.si
Svojim gostom ponujamo raznoliko in pestro ponudbo vseh vrst turističnih aranžmajev po konkurenčnih cenah. To nam omogoča predvsem dobro subagentsko sodelovanje z večino domačih in tujih turističnih agencij.

tentours.si
TENTOURS je bil ustanovljen leta 1988 kot ena prvih zasebnih turističnih agencij v Sloveniji. Smo tudi ena redkih agencij, ki ji je v zacetku kot mali agenciji uspelo preiti čez vse viharne čase, ki so pri nas zaznamovali preteklih desetletjih. Uspelo nam je razširiti svojo ponudbo, se utrditi na slovenskem trgu ter s svojim solidnim poslovanjem poseči v turistično dogajanje tudi preko meja.

odisej.net

vamos.si

tmintours.si

topline.si
TOP LINE d.o.o. je zasebna turistična agencija s sedežem v Portorožu, ustanovljena junija 1990. Tim zaposlenih z dolgoletnimi izkušnjami v turizmu in znanjem več tujih jezikov skupaj s predstavniki v glavnih turističnih destinacijah nudi dostop do turističnih aranžmajev v vseh sosednjih državah.

apartmaji.si

transalp.si

triton-turizem.si

srilanka.si
Mojo domovino vam želim predstaviti čim bolj obširno in jo s koristnimi informacijami ter zanimivostmi, ki vam jih ponujam na tej spletni strani v slovenščini, čim bolj približati vsem vam slovenskim turistom in popotnikom.

tui.si

tuintam.com
V agenciji TUINTAM vam omogočamo širok izbor turističnih programov, ki glede na želje in potrebe posameznika, družine ali skupine, omogočajo različne načine koriščenja prostega časa.

tur-servis.si

turistbiro-ag.si
Dobrodošli na spletni strani turistične agencije Turist Biro Piran. Pomagali vam bomo najti najprimernejšo in najugodnejšo namestitev v Piranu, Portorožu, Luciji, Bernardinu, Sečovljah in Fiesi. Za več informacij o Piranu in Portorožu si lahko ogledate “info” strani, namenjene predstavitvi krajev.

baracuda.si

batanaturizem.si

gea-sp.si
Smo ena redkih agencij, ki ji je kot mali agenciji uspelo preiti čez vse viharne čase, ki so pri nas zaznamovali v preteklih letih. Naše delovanje je usmerjeno v pestrost ponudbe ter pripravo programov za skupine po želji z različnimi prevoznimi sredstvi.

patos.si
Smo organizator potovanj, ki združuje dva načina potovanj po Evropi in svetu. Ponudimo vam lahko ekskurzije za srednješolce, ekskurzije za osnovnošolce, končne izlete in športne dneve ter potovanja po Evropi in svetu za kolektive, sindikate in ostale zaključene družbe.

sonchek.com

twintur.com
Turistična agencija TWIN se s kulturno-izobraževalnimi potovanji ukvarja že 15. leto. Udeležence naših potovanj smo popeljali že povsod po Britanskem otočju, pa tudi drugod po Evropi so spoznavali lepote, druge običaje in ljudi ter kulturno-zgodovinske spomenike.

ui-turizem.com
Podjetje je bilo ustanovljeno v želji, uresničiti svoje ideje pri delu v turizmu, s katerimi sem se srečevala že prej. Delo z ljudmi mi predstavlja veliko več kot zgolj »službo«. Zadovoljstvo gostov je tisto, ki mi daje motivacijo za nadaljnje delo.

unitours.si
Naše izkušnje segajo na vsa področja agencijskega poslovanja. Danes je agencija predvsem specializirana za organizacijo skupinskih potovanj. Smo zanesljivi, profesionalni, izkušeni, neposredni, iskreni in korektni.

etours.si

vard.si
Pri nas si lahko izberete tudi počitnice v kateremkoli mestu na svetu ali bližje: zaradi vzpostavljenega sodelovanja s slovenskimi in tujimi turističnimi agencijami vam lahko ponudimo preživljanje počitnic v Sloveniji, na Hrvaškem in drugih mediteranskih deželah v apartmajih, apartmajskih hišah, hotelih ali na križarjenjih po Sredozemskem morju in po svetovnih oceanih poleti in pozimi.

zaratours.si
Turistična agencija Zara Tours s.p. je novo ustanovljena poslovna enota podjetja Zara Tours, ki ima dolgoletne izkušnje v turizmu. Nahajamo se v nakupovalnem centru v središču Bleda, pod našim Irish pub-om Sham Rock.

zniders.com

wheretogotravel.eu

zvezdicazaspanka.si

Potovanja z vlakom

abc-tourism.si

club.si

Eko potovanja

adeco.si
Vsi ljubitelji oddiha ali rekreacije v neokrnjeni naravi, kjer je zvezdnato nebo ob spremljavi žvrgolenja različnih živali nekaj vsakdanjega…

ekopotovanja.com

first-ecotour.si

ekoturizem.si
Na naši spletni predstavitvi si lahko ogledate našo ponudbo Eko izletov po obali in Krasu. Odločite se lahko za enodnevni izlet po zavarovanih območjih ali se nam pridružite na različnih vodenjih kjer spoznate naravno in kulturno dediščino na zanimiv način.

bikenomad.com

Križarjenja in najem plovil

cruise-ferry-center.com
Cruise & Ferry Center deluje kot specializirano gospodarsko združenje za promocijo in prodajo križarjenj, ladijskih, železniških in letalskih prevozov. Z 15 letnimi izkušnjami je vodilni ponudnik križarjenj in trajektnih prevozov ne samo v Sloveniji in na Hrvaškem, temveč v celotni JV Evropi.

adriaservice-yachting.com
Adria service d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s turizmom. Poglavitna dejavnost je čarter-oddajanje plovil, vendar se ukvarjamo tudi z drugimi segmenti turizma. V upravljanju imamo jadrnice v Izoli, nudimo pa seveda tudi plovila iz ostalih destinacij na Hrvaškem. Vse jadrnice so opremljene za čarter in vam zagotavljajo popoln oddih na morju. Primerne so za počitnikovanje, krajše najeme, poslovna srečanja, poročna potovanja in udeležbo na regatah.

atlantica.si

burin.si

kompas-yachting.com

med-int.si

svet-krizarjenj.si
SVET KRIŽARJENJ je potovalna agencija, specializirana za križarjenja. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami želimo zagotoviti odlično storitev in ponuditi križarjenja najširšemu krogu ljudi v Sloveniji, saj si to zaslužite – potovati s stilom po zelo ugodnih cenah, ravno zato se naš slogan glasi »Doživite več«.

Več o križarjenju si preberite tukaj.

Poslovna potovanja

agencija-manager.com
Agencija Manager d.o.o. je družinsko vodeno podjetje, ustanovljeno leta 2003, katere glavna dejavnost je poskrbeti za vsakršne želje posameznika ter podjetij. Naše reference so močne, naši programi pa odmevni. O le teh se lahko prepričate tudi sami.

airpass.eu
Airpass je potovalna agencija, ki nudi celotno ponudbo tako počitnic, kot poslovnih potovanj. Če iščete kratek oddih, ali planirate naslednje poslovno potovanje, vam bodo naši prijazni in izkušeni sodelavci uredili vse potrebno, da bo vaše naslednje potovanje uspešno in brezskrbno. Agencija je bila ustanovljena leta 1995. Smo ena izmed vodilnih slovenskih agencij na področju prodaje letalskih vozovnic in poslovnih potovanj. V marcu 2009 smo na področju poslovnega turizma postali franšizna agencija American Express Business Travel.

promo-potovanja.si
Promo potovanja d.o.o. je specializirano za poslovna potovanja, ki svojim strankam nudi strokovno, ažurno in kakovostno potovalno storitev. Sem spadajo rezervacija najcenejših letalskih vozovnic, hotelske namestitve in rezervacija vozila na namembni destinaciji, pomagamo pa vam urediti tudi vstopne vizume in več vrst potovalnih zavarovanj.

tango-travel.si
Smo turistična agencija iz Ljubljane z večletnimi izkušnjami (14let), specializirani za poslovna potovanja. V podjetju imamo zaposlen izkušen in specializiran kader s področja turizma, ki skrbi za visoko raven storitev in zadovoljstvo naših strank.

thaico.si
V želji, da Vam prihranimo čas in nepotrebne poti, Vam predstavljamo turistično agencijo Thaico, ki bo ob upoštevanju vaših želja opravila vse te naloge, v sodelovanju z Vami in za Vas.

vikarus.com
Našim poslovnim partnerjem zagotavljamo brezhibno organizacijo hotelskih namestitev, prevozov, izletov, seminarjev in drugih dogodkov, celovito podporo na lokaciji ter veliko fleksibilnost pri oblikovanju vsakega programa.

Romanja

aritours.si
Aritours turistična agencija je družinsko podjetje, ki že od leta 1993 uspešno nastopa na slovenskem trgu. Naša dejavnost je organizacija in izvedba potovanj, romanj in izletov, kjer dajemo poudarek kakovosti, strokovnosti, ceni, druženju ter pletenju prijateljskih vezi. Za zagotavljanje strokovnosti na različnih področjih vključujemo v naš delovni krog tudi številne zunanje sodelavce: umetnostne zgodovinarje, likovne kritike, bibliciste, slaviste, sociologe, geografe, botanike,… Naše reference so zadovoljne skupine in posamezniki, ki nam ostajajo zvesti, mi pa zvestobo nagrajujemo s prijaznim, osebnim in odgovornim odnosom do njih.

trud.si

Rezervacija letalskih kart

avioborza.com
Naše podjetje AVIOBORZA d. o. o. z licenco IATA, se je v svojem poslovanju specializiralo za letalske prevoze. Posredujemo letalske vozovnice vseh letalskih prevoznikov združenih v sistem IATA kakor tudi ostalih. Z ekspertizo zaposlenih, pridobljeno na osnovi dolgoletnih izkušenj, omogočamo svojim strankam, da potujejo do vseh izbranih ciljev po optimalni poti in cenovno najbolj ugodno. Na željo strank uredimo tudi hotelske namestitve in najem avtomobila v deželi potovanja.

aviatic.si

bookingpoint.net
BOOKINGPOINT.NET vsem ljubiteljem potovanj ponuja izredno pestro ponudbo hotelov ter ostalih nastanitev vseh cenovnih razredov, kjerkoli in kamorkoli vas bo zanesla pot, tudi v najbolj oddaljene in skrite kotičke sveta. Na spletni strani www.bookingpoint.net vam je na voljo ponudba letalskih kart približno 200 letalskih družb različnih cenovnih razredov.

concorde.si
Concorde d.o.o. se že več kot petnajst let uspešno uveljavlja na slovenskem turističnem trgu. Naš poslovni uspeh temelji na bogatih izkušnjah, podrobnem poznavanju vseh procesov v turistični industriji, razvoju zanesljive mreže poslovnih partnerjev po vsem svetu, kakor tudi razvoju prilagodljive programske opreme in povezav.

Kako do poceni letalske karte je opisano tukaj.

Koncerti

koncerti.net

eventim.si
Eventim CTS združuje več podjetij na področju prodaje vstopnic in organizacije prireditev, s svojimi podjetji pa pokriva prostor celotne srednje Evrope, tako pri prodaji vstopnic kot pri organizaciji prireditev. Eventim.si nudi nove možnosti prodaje in kupovanja vstopnic za organizatorje prireditev, prodajna mesta, medije in posameznike.

vstopnice.com

Mladinski turizem

funtura.si
Turistična agencija FunTura je blagovna znamka podjetja EPRA d.o.o. in je ena izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju organiziranja in izvajanja zaključnih izletov ter ekskurzij za osnovnošolce in srednješolce, hkrati pa smo poznani tudi po mladinskih izletih ter izletih za zaključene skupine.

kmstravel.si

pinesta.com

supratravel.si
Specializirani smo za silvestrovanja, poletne počitnice, party potovanja in festivale. Svoje storitve in produkte ponujamo v Sloveniji in državah Evropske unije. Z nami je v 3 letih potovalo več kot 10.000 potnikov, dobrih 5% iz tujine.

trinitytravel.si
V turistični agenciji TRINITY TRADE d.o.o. že od leta 1999 uspešno organiziramo končne izlete in potovanja za osnovnošolce ter izlete za zaključene skupine.

Ostalo

arslonga.si
Akademska potovalna agencija Ars longa je na slovenskem trgu prisotna že od leta 1991. Ustanovljena je bila z namenom organiziranja potovanj s poudarkom na spoznavanju krajev, ljudi in njihovega načina življenja, predvsem pa kulturnozgodovinske dediščine v obiskanih deželah. To nas tudi ločuje od ustaljenega profila večine turističnih agencij pri nas.

premiki.com
Dostopni turizem omogoča ljudem, ki potrebujejo dostopnost, vključno z mobilno, vidno, slišno ali miselno dostopnostjo, da delujejo neodvisno, enakopravno in dostojanstveno v ponudbi univerzalno oblikovanih turističnih produktov, storitev in okolji. Ta definicija vključuje vse ljudi, tudi tiste, ki potujejo z otroki v otroških vozičkih, invalidne osebe in starostnike.

zidanamarela.si
Židana marela pripravljamo programe, dogodke in aktivnosti na podlagi bogate slovenske kulturne dediščine.

 

To je to. Upam, da ste preživeli :)

3 Comments Comments For This Post I'd Love to Hear Yours!

 1. Hoteli says:

  Full hvala za zelo izčrpno listo! Zelo mi je pomagala :) Naslednjič bi lahko mogoče pripisali Vaše mnenje glede posamezne agencije.

  lp

  m

 2. Tina says:

  Super, ta izčrpen seznam agencij mi je bil v veliko pomoč. res hvala
  lp

Pripiši svoje mnenje Naj te sliši ves svet!