Kaj smo brali v 2012?

Kaj smo brali v 2012?

Prispeval Martin Pelicon

Kategorije: Splošno

Kot se spodobi za začetek novega leta, se je najprej potrebno ozreti za nazaj. Narediti je potrebno revizijo preteklega leta. Pogledati kaj je bilo dobro, kaj je bilo srednje in kaj je bilo slabo. Dobre stvari je potrebno obdržati tudi v novem letu, srednje izboljšati, slabe pa čim prej pozabiti. Na napakah se moramo dejansko kaj naučiti.

Kakšno je bilo leto 2012 na blogu LiveLoveTravel.si?
Skupno je spletno stran obiskalo 15.000 različnih obiskovalcev (skupno skoraj 20.000 obiskov). Obiskovalci so pregledali dobrih 40.000 strani. V povprečju to znese skoraj 2,4 strani na posameznega obiskovalca, ki se je na portalu zadržal dobre tri minute (3:14). Kar najbolj veseli je podatek, da sem imel 80% novih obiskovalcev, v primerjavi z letom 2011.

Katere objave so bile najbolj brane v 2012?
Najbolj bran je bil seznam vseh slovenskih turističnih agencij v Sloveniji (prebran 12.037 krat). Na drugem mestu, z 11.224 pregledi, je ponovno seznam. To je lista vseh evropskih nizkocenovnih letalskih prevoznikov. Na tretjem mestu je objava o tem, kako priti do poceni letalske karte (obiskana 2.469 krat).

Sicer sem v minulem letu objavil 52 prispevkov, kar je približno ena objava na teden, kar niti ni tako slabo. Plan za leto 2013 je recimo 60 objav ter cca. 20.000 različnih obiskovalcev. Zagotovo bom pripravil še kakšen zanimiv seznam, saj so ti očitno precej zanimivi za obiskovalce. Poleg tega, imam na zalogi še kar nekaj objav na temo Top 10, ki jih lahko pričakujete postopoma.

Če osebno pogledam za nazaj, je bilo leto kar uspešno. Vsaj kar se potovanj tiče. Plan za vsako leto je najmanj 4 krat iti v tujino. Lani smo bili na Malti, na Cipru, v Kalabriji in 2x v Londonu. Kaj bo prineslo leto 2013 na področju potovanj pa bomo še videli. Upajmo na najboljše.

Toliko o preteklem letu. Sedaj pa je čas, da se ozremo v prihodnost. Globoko vdihnimo in si zaželimo vsega lepega in dobrega. Srečno!

Pripiši svoje mnenje Naj te sliši ves svet!

You must be logged in to post a comment.