Aktualna prosta delovna mesta

Aktualna prosta delovna mesta

Prispeval Martin Pelicon

Kategorije: Zaposlitev & kariera

Tokrat sem pripravil nekaj prostih delovnih mest v Ljubljani, večinoma za računalničarje. Gre za prosta delovna mesta v podjetju Klika d.o.o., ki trenutno že zaposluje skoraj 80 posameznikov, zaradi povečanega obsega dela pa potrebujejo še dodatne moči.

Če se želite pridružiti kolektivu vrhunskih IT strokovnjakov, ki v kreativnem okolju razvijajo tehnološko in oblikovno dovršene produkte, preglejte spodnja prosta delovna mesta. Vse ponudbe sprejemajo na elektronskem naslovu jobs@klika.si in jobs@sportradar.com (prosta delovna mesta objavljena pod krovno organizacijo Sportradar).

Klika je laboratorij za razvoj programske opreme. Kreativno združujejo najnaprednejšo tehnologijo s sodobnim oblikovanjem in na ta način rešujejo najbolj zahtevne informacijske probleme.

V zadnjih desetih letih je Klika sodelovala na številnih projektih različnih industrij – od bančništva, zavarovalništva, turizma, založništva, igralništva, telekomunikacij, pa vse do lokacijskih servisov.

Danes je Klika vodilno slovensko podjetje na področju razvoja spletnih in mobilnih aplikacij, z velikim poudarkom na uporabniški izkušnji.

Od novih sodelavcev pričakujejo strast do sodobnih tehnologij in razvoja napredne programske opreme, uživanje v reševanju težkih izzivov, pripravljenost na učenje novih tehnologij in občutek za timsko delo.

Zakaj se zaposliti na Kliki?
Klika svojim zaposlenim ponuja dinamično in zanimivo delo, kjer izzivov nikoli ne zmanjka. Delo poteka v stimulativnem okolju, ki spodbuja spoznavanje in učenje novih tehnologij pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov.

Na sodelavcih delajo dolgoročno. Sledijo njihovim željam in vlagajo v njih na področjih, kjer se želijo specializirati. Zaposlitev na Kliki ne pomeni le dela, marveč tudi razvoj na osebnem in poslovnem področju.

Dobra organiziranost podjetja in odlični delovni pogoji se odražajo z visoko stopnjo zadovoljstva, tako med našimi strankami, kot tudi med našimi zaposlenimi.

Ponujajo dolgoročno zaposlitev za polni delovni čas. Delo bo potekalo na sedežu podjetja v Ljubljani. Mednarodna organiziranost podjetja vam ponuja tudi možnost dela v tujini.

Klika je razvojno-tehnološko podjetje, ki zaposluje izkušene inženirje z znanji različnih programskih jezikov in tehnologij. Zaradi povečanega obsega dela imajo trenutno na voljo naslednja prosta delovna mesta:

1. Izkušenega razvijalca mobilnih aplikacij / Senior mobile developer (m/ž)

Kot mobile developer boste prevzeli odgovornost za oblikovanje, razvoj, testiranje in implementacijo mobilnih aplikacij na iOS in/ali Android platformi. Tesno boste sodelovali tako z oblikovalci, kot tudi z ostalimi razvijalci.

Od kandidatov pričakujemo:
• najmanj 2 leti izkušenj z razvojem native iOS in/ali Android aplikacij
• vsaj eno objavljeno aplikacijo na Google Play ali iTunes
• napredno znanje HTML 5 in JavaScript
• poznavanje version control sistemov SVN ali GIT
• znanje angleškega jezika
• komunikacijske veščine in sposobnost timskega dela

 

2. Izkušenega front-end razvijalca (m/ž)

Kot front-end razvijalec boste prevzeli odgovornost za izdelavo in vzdrževanje grafičnih uporabniških vmesnikov naprednih spletnih aplikacij. Tesno boste sodelovali tako z oblikovalci, kot tudi z ostalimi razvijalci.

Od kandidatov pričakujemo :
• napredno znanje HTML / CSS
• dobro poznavanje JavaScript
• izkušnje z jQuery
• znanje angleškega jezika
• in najmanj dve leti izkušenj z razvojem spletnih aplikacij

Zaželeno je znanje PhotoShop-a in razumevanje zakonitosti spletnega oblikovanja. Idealen kandidat ima izkušnje tudi s katerim od MVC ogrodij (.NET MVC, Django, Ruby on Rails).

 

3. DevOps inženirja (m/ž)

Kot DevOps inženir boste zadolženi za administriranje strežnikov, dokumentiranje, sodelovanje pri programiranju ter načrtovanju, razvoju in upravljanju strežniških okolij in lokalnega okolja. Pri svojem delu se boste srečevali z najnovejšimi tehnologijami na področju internetnega in mobilnega razvoja aplikacij. Tesno boste sodelovali z ostalimi razvijalci.

Od kandidatov pričakujemo:
• zelo dobro poznavanje Linux strežniških sistemov
• zelo dobro poznavanje Nginx in Apache web strežnikov
• izkušnje s konfiguriranjem in upravljanjem lokalnih omrežij
• poznavanje in izkušnje z orodji za avtomatizacijo
• znanje vsaj enega skriptnega jezika
• večletne izkušnje z upravljanjem Linux/web okolji
• aktivno znanje angleščine

 

4. Projektnega vodjo (m/ž)

Iščemo vodjo projektov za področje informacijskih tehnologij, ki bi bil s svojim znanjem in izkušnjami pripravljen sprejeti izziv in se osebno ter strokovno razvijati v uspešnem mednarodnem podjetju.

Od kandidatov pričakujemo:
• sposobnost oblikovanja, komuniciranja in implementacije operativnega plana za dokončanje projekta
• izkušnje z definiranjem in optimizacijo delovnih procesov
• natančno spremljanje poteka projekta glede na projektni plan
• predanost zagotavljanju kvalitete
• sposobnost pisnega in ustnega komuniciranja

Zaželena so osnovna tehnična znanja s področja informacijske tehnologije. Idealen kandidat ima tudi izkušnje s usklajevanjem in koordinacijo med različnimi oddelki.

Vaše ponudbe sprejemajo na elektronskem naslovu: jobs@klika.si

 

5. Tehnični koordinator za Live Streaming in Streaming Production

Več o tem delovnem mestu najdete na Sportradarjevi spletni strani. Informacije so v angleškem jeziku, prijave pa sprejemajo na jobs@sportradar.com. Sportradar je sicer mednarodno podjetje katerega del je tudi Klika.
Torej, če ustrezate razpisnim pogojem, se prijavite. Želimo vam veliko uspeha pri iskanju zaposlitve.

Pripiši svoje mnenje Naj te sliši ves svet!

You must be logged in to post a comment.