STARTUP CRAWL 2014

STARTUP CRAWL 2014

Startup Crawl je panoga pohajkovanja od startupa do startupa. Po svetu stalna praksa, pri nas šele drugič, a zagotovo ne zadnjič.

Po uspešnem lanskem Startup Crawl-u, letošnja pomlad prinaša novo priložnost, da obiščete katero izmed sodelujočih podjetij. To boste lahko storili v petek, 21.marca.

Gre za nekakšen dan odprtih vrat slovenskih tehnoloških podjetij. Izkoristite priložnost in si poglejte zakulisja uspešnih podjetij, spoznajte veleume, ekipe in kuhinje IT scene. Sprašujte, iščite odgovore in najdite kako sorodno dušo.

Startup Crawl je tudi odlična priložnost za iskalce zaposlitve, saj lahko iz prve roke preverite kakšni so poslovni prostori, kakšni so delovni pogoji in kakšna je ekipa. Večina sodelujočih podjetij ima razpisana prosta delovna mesta, zato Startup Crawl izkoristite za zbiranje informacij pred prijavo.

Izberite vam zanimiva podjetja in se brezplačno prijavite. Podjetja so pripravila termine v katerih je mogoč obisk. Preverite in si pripravite seznam. Bodite pozorni, saj so nekatera podjetja pripravila predstavitve zanimivih produktov, ki jih res ne gre zamuditi.

Ena takih je Klika, ki bo obiskovalcem pripravila predstavitev lastnega produkta »Virtual footbal league«. Gre za edinstven stavniški koncept, ki učinkovito združuje najnovejša znanja s področja umetne inteligence in 3D animacije. Predstavitev Virtual Football League bo ob 14h in 16h. Prijavite se lahko tukaj.

Vsi, ki vas Startup Crawl zanima, obiščite spletno stran internetweek.si, preverite sodelujoča podjetja in se povabite na obisk. To lahko storite preko obrazca, do katerega vodi povezava »Register here« (desno od predstavitve posameznega podjetja). Vsi dogodki so seveda brezplačni.

Pa uspešno crawlanje vam želim!

Pripiši svoje mnenje Naj te sliši ves svet!

You must be logged in to post a comment.