O blogu

O blogu

Live. Love. Travel.

Blog Live. Love. Travel. je stična točka vseh mojih interesov. Ni moj prvi, pa tudi verjetno ne zadnji. Po vseh teh (internetnih) letih se je pokazala potreba po blogu, ki bi združil vse moje spletne aktivnosti (vsebine boste našli tudi na drugih spletnih straneh). Blog pokriva na videz nekompatibilna področja, vendar verjamem, da veliko posameznikov uživa v več stvareh istočasno.

Glavna področja, ki jih Live. Love. Travel. pokriva so:

Internet & socialni mediji

Moja fascinacija nad tem medijem je prisotna tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju. Tukaj lahko pričakujete predvsem predstavitve, komentarje, trende in špekuliranje o razvoju in prihodnosti interneta.

Marketing & branding

Še eno področje, ki mi v mrzlih zimskih nočeh ne pusti spati. Tukaj bodo predstavljeni dobri primeri iz prakse, kakšna dobra knjiga in ostala uporabna navlaka. Pisanja bo tudi razvoju (gradnji) blagovnih znamk, s poudarkom na employer brandingu.

Zaposlitev & kariera

Še eno zanimivo področje s katerim se dnevno srečujem(o). Včasih precej občutljivo področje, zato bo vsaka uporabna informacija še kako dobrodošla.

Turizem & potovanja

Zagotovo najbolj prijetno in sproščujoče področje izmed vseh. Tukaj gre pričakovati predvsem moje potopise, pa tudi uporabne informacije za vse somišljenike.

Splošno

Ker imajo moje misli včasih eno svojo logiko, sem jim namenil posebno rubriko kamor bom stlačil zapise, ki z zgoraj naštetimi nimajo nobene veze (pa so vseeno vredne objave).

Bralce prosim, da blog smatrajo kot povsem subjektivno tvorbo. Vsi, ki se z napisanim ne strinjate ste dobrodošli, da zadevo komentirate. Jasno – vse neprimerne komentarje z žaljivo vsebino bom sproti pometal ven. S slovnico nisva nikoli bila prav velika prijatelja, z ločili pa še manj (večina jih je nametanih kar s fračo). Če je kje kakšna napaka, jo preprosto ignorirajte ali me nanjo opozorite in jo bom popravil.

Vse vsebine so avtorske, če je kje kakšna stvar povzeta, je to jasno zabeleženo. Slikovno gradivo iz potovanj je avtorsko. Vsebine so zaščite z CC licenco: Povzemanje je dovoljeno z navedbo avtorja in/ali vira.

Na blogu boste našli nekaj malega oglaševanja. Potencialni oglaševalci me lahko mirno kontaktirajo, da se dogovorimo kako dobiti največ za svojo investicijo. Blog poganja platforma WordPress. Temo je zdizajniral Cody McKibben.

Želim prijeten in uspešen dan še naprej,
Martin Pelicon

Najljubše objave, ki jih priporočam za branje: